Sjoeritzz zorgt al dik 10 jaar voor een zorgeloze auto import service. Het importeren van een auto doen wij tegen een zeer concurrerende prijs. De bekende Duitse automerken als Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Volkswagen komen veel bij ons langs. Andere merken zijn meer dan welkom, ook hier is genoeg kennis voor in huis.

Wij leveren uw nieuw aangekochte auto altijd bij u thuis of op het werk af. Zo nu en dan ook tijdens een wel verdiende vakantie, dan komen we gerust langs op het vakantieadres.

Wij hebben veel ervaring om een juiste bpm aangifte te doen, zodat er geen zorgen hoeven te zijn voor een naheffing vanuit de belastingdienst. Veel import service bedrijven ruilen geen auto’s in. Wij daarentegen ruilen vrijwel altijd uw auto in of nemen hem in consignatie. Dan verkopen we na duidelijke afspraken uw huidige auto.

In het buitenland schaffen wij auto’s aan bij erkende dealers, maar vaak gaan wij ook een auto bekijken bij een particulier in het buitenland. Na een goede controle van de auto zal deze dan in overleg worden aangekocht.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Ook voor het importeren van een camper of caravan zijn wij altijd te benaderen. Hierin kunnen wij rustig met u op zoek gaan naar de juiste match.

Mail naar: info@007auto.nl